Larpmakers Arrangørkodex

Som arrangør i Larpmakers er du en del af et forpligtende fællesskab. Arrangørrollen kan udmønte sig forskelligt, men medfører et ansvar, magtforhold og status i forholdet til ens deltagere. Som en larpmaker forpligter man sig til at tage hensyn og forvalte det ansvar, der følger med opgaven som rollespilsarrangør. Disse forpligtelser er herunder formuleret i et arrangørkodex, der er bygget op omkring foreningens tre kerneværdier.

Nysgerrighed

Jeg er nysgerrig på nyskabelse. Jeg har lyst til at udvikle mig selv og mine projekter og hjælpe andre med det samme. Jeg er med til at skabe et rum, hvor vi kan lære, lege og have det sjovt.

 1. En larpmaker leger med kreativitet, nyskabelse og læring.
 2. En larpmaker søger forståelse af andres synspunkter og livserfaringer og respekterer dem i sit virke.
 3. En larpmaker inviterer til dialog og konstruktiv feedback.
 4. En larpmaker accepterer fejl, både egne og andres, og kommer videre fra dem som en del af sin læringsprocess.

Lighed

Jeg er inkluderende og imødekommende overfor andre, uanset deres sociale kår, køn, kønsidentitet, neurotype, etnicitet, seksuelle-, romatiske- og religiøse orientering, etc. Jeg tolererer ikke intolerance.

 1. En larpmaker accepterer ikke off-game diskrimination, mobning og grænseoverskridende adfærd fra hverken deltagere eller arrangører.
 2. En larpmaker er klar til at tage handling i overensstemmelse med Larpmakers samværdspolitik.
 3. En larpmaker imødekommer efter bedste evne særlige behov, og kommunikere klart om sine egne og arrangementets begrænsninger.
 4. En larpmaker prioriterer tryghed og inklusion, så arrangementet ikke sker på bekostning af mennesket.

Ansvarlighed

Jeg tager ansvar for mig selv, mine opgaver og mine medmennesker. Det betyder, at jeg overholder mine aftaler, siger til eller fra og giver udtryk for mine behov.

 1. En larpmaker påtager sig ansvaret som rollemodel overfor sine deltagere.
 2. En larpmaker forpligter sig til fællesskabet, respekterer dem som indgår i det og arbejder for god dialog, når der opstår konflikter.
 3. En larpmaker respekterer magtforholdet mellem arrangør og deltager og indgår ikke i nye romantiske eller seksuelle relationer i løbet af sit arrangement.
 4. En larpmaker er ambassadør for foreningen og repræsenterer derfor altid Larpmakers og vores værdier.
Scroll to Top